lauantai 11. helmikuuta 2012

minä, Mandi ja Mandin nuudelit

Kuvasimme Mandin kanssa videon joskus keskellä yötä ja äärimmäisen tiukan tappelun jälkeen saimme sen viimein ladattua katsottavaan muotoon. Se on jokseenkin epämääräinen ja me ollaan molemmat vähän derp, mutta. Se on video. Ja me näytämme sen teille. Nauttikaa.

10 kommenttia:

  1. nom nom nom nom

    Oon kauhean ylpeä itsestäni.

    VastaaPoista
  2. aaw en varmaan nyt yhtään sulanu teille :''''3 ootte söpöjä.

    VastaaPoista
  3. Hahah olipas mukavainen video:) Tyksin kovasti.

    VastaaPoista
  4. Vastasin ensin kaikille yksitellen mutta sitten huomasin että sanoin kaikissa "kiitos", "haha" ja ":D" joten, kiitos, haha ja :D tasapuolisesti kaikille! Ootte kivoja. ♥

    VastaaPoista
  5. Thih, senkin söpölit.

    Menee tuo herkkujako ihan samalla tavalla ku me katsotaan leffaa. Mä syön kaikki karkit ja sä sipsit. Köh, näin randomhuomiona vain siis.

    Ää, nyt tekee mieli nuudeleita.

    VastaaPoista
  6. Captain, joo, kummasti ne kaikki sipsit aina eksyy mun mahaan. :D Ja hyi nuudelit on pahoja, en käsitä miten kukaan pystyy syömään tuollaista huonoa pussinuudelia muuten kuin pakon edestä. Mutta kiitos kommentista!

    VastaaPoista
  7. Omg en kestä! Katoin tän kai sit Mandin blogista heti ku olitte kuvannu tän ja nyt löysin tän täältä ja ooh nostalgia. Olin silloin ihan ooh, Opisto, kuulostaa niin jännittävältä ja ooooooo kaikki palasi pariksi minuutiksi. Jännää. Olitte söpöi. Ja ootte kyl vielki.
    - Ilona

    VastaaPoista