sunnuntai 12. helmikuuta 2012

sunnuntaisin

Kävin tänään vähän ulkosalla ja otin tällaisia kuvia:


Sitten leikin kuvanmuokkausohjelmallani ja huomasin että kappas, niistähän saa tehtyä vaikkapa tällaisia:


Luonnollisena jatkumona väsäsin toisesta sitten bannerin. Koen edelleen suurta kriisiä tämän blogin nimestä mutta no pöh, ainakin banneri on nätti. (Onko?)

Näin loppuun, tässä on kippojani ja kuppojani ikkunalaudalla:

4 kommenttia:

  1. Joo, banneri on ihana, ihan ku ite piirretty <3

    VastaaPoista
  2. Tunsin hurjan suurta kateutta ikkunalaudastasi. :/ Kun tajusin että missään viidestä asumuksestani ei ikinä ole ollut ikkunalautaa. Keljut arkkitehdit. Tampereen Omenahotellissa oli täysin istuttava ikkunalauta ja kadullekin näki, samanlaisia saisivat olla kaikkien akkunoiden aarit. <- Suddenly, a wild unrelated comment. Niin on tapana käydä. :/

    Onneksi kippojen ja kuppojen kehitys ei seuraa rautalastujen (aterimien) yksinkertaistuvaa valtavirtaa, ainakaan ei ole siltä näyttänyt. En kyllä edes tiedä tulevatko keramiikkatrendit tänne Ruotsista vai Ranskasta. Moi, olen kyylä ja seurasin jotkin parit linkit ja päädyin tänne.

    VastaaPoista
  3. Murswein, kiitos!

    Keppo, jee, kiitos sullekin!

    Apokryfos, ei kannata tuntea ikkunalautakateutta, näin talvisin se on sietämättömän kylmä ja ikkunasta vetää niin paljon että tässä huoneessa on ehkä hyvällä tuurilla viistoista astetta lämmintä. (No ehkä vähän enemmän mutta liioittelu on draaman nimissä sallittua.) Nätti se kyllä on! Kiva että seurasit ne parit linkit ja päädyit tänne. (:

    VastaaPoista