keskiviikko 25. joulukuuta 2013

vuosi kuvakollaaseissa

Tein perinteisen vuosikoosteen neljän kuvan kollaaseissa, noita tehdessä tuntui samaan aikaan ettei koko vuonna tapahtunut mitään ja että tapahtui ihan kamalasti. Tuntui myös siltä että fontin valitseminen on maailman hirvein asia, pistin nyt sitten tuon bannerifontin noihin ja ärsyttää jo valmiiksi kun se näyttää kivalta ehkä juuri ja juuri puolissa kuvista.

Kuitenkin, tässä mennään. Linkitin sitten tuonne väliin ihan hurjan määrän noihin kuviin tai selityksiini liittyviä merkintöjä, jos jotakuta kiinnostaa mennä sinne selvittämään lisää tai nostalgisoimaan tai jotain, eh.


Joo tammikuussa ei tapahtunut mitään, mulla oli hirveät hiukset ja lähinnä taisin ravata Tampereella tuon tanssiaismekkoni takia, jonka sitten loppukuusta sain mukaani asti.


Helmikuussa sitten koittivat ne kauan odotetut Wanhojen tanssit (1, 2), paljon muusta mulla ei sitten olekaan kuvia koko kuulta. Ottaisin kyllä tuon urakan uudestaan koska tahansa, yhyy.


Maaliskuussa täytin 18!! Sitä juhlistettiin asianmukaisin menoin ensin prinsessakutsuilla (x) ja sitten jatkoilla, joilta kuvamateriaali on sitä tasoa että toivon ettei kukaan koskaan ikinä milloinkaan saa niitä kuvia käsiinsä. Myös Saara-kisunen tuli opistolle piristämään elämäämme, tui. ♥


Huhtikuussa kävin opintoreissulla koluamassa Pariisin (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) ja sen lisäksi haahuilin nätissä kevätauringossa milloin kenenkin kanssa (1, 2).


Toukokuussa oli vain nättiä, nättiä ja nättiä. Puhallettiin saippuakuplia niin opistolla kuin Jyväskylässäkin, oli juhlia niin Mandin ja Ninan synttäreiden kuin opistobileidenkin puolesta ja viimeistä iltaa opistolla ennen kesälomaa muistelen erityisen lämmöllä. (1, 2, 3, 4, 5) (Tuossa lauseessa oli ihan liian monta kertaa sana opisto.) Voisi olla vaan ikuinen toukokuu tai jotain.


Kesäkuussa vietettiin perheen kanssa muutama viikko Italiassa, sinä aikana lähinnä silitin kissoja ja koiria silittämästä päästyäni. (1, 2, 3, 4, 5, 6) Juhannuksesi saavuttiin kotiin ja mökkeilemään (x) ja sitten lähdinkin aika pian Helsinkiin Prideilemään. Siellä tapasin niin paljon niin ihania ihmisiä etten ehkä kestä, haluan takaisin! (x)


Heinäkuun alussa oli vielä monta hurjan nättiä päivää (x) ennen kuin lähdin Helsingistä takaisin kotiin. Siinä välissä taisi olla aika monta ihan tyhjää viikkoa, sitten Mandi ja Lotta tulivat meille ja käytiin muun muassa katsastamassa Meripäivillä PMMP, oli huippuu yhy (x). Loppukuusta näin myös Mirkan (x)!


Elokuussa palattiin opistolle hölmöilemään, Veera toi meille alienkissan ja ei kai silloin paljon muuta tapahtunut, paitsi kirjoituspaniikki nousi ja sen sellaista.


Syyskuussakaan ei paljon mitään ihmeellistä ollut, lähinnä kävin rämpimässä psykologian ja matematiikan YO-kirjoitukset ihan kiitettävästi läpi ja silitin Rumaa.


Lokakuussakaan ei tapahtunut mitään, höh. Hiukset punastui ja vähän heiteltiin lehtiä ympäriinsä muttei muistaakseni paljon muuta.


Marraskuussa oli Mindless Self Indulgencen keikka (x)! En mä paljon muuta sitten siitäkään kuusta muista. :D


Ja joulukuukin on ollut joissain määrin tällainen mitäänsanomattomuus, musta tuntuu etten ole tehnyt paljon muuta kuin valittanut hiuksistani ja ollut ihan loman tarpeessa mutten silti kuitenkaan.

Olipa tosi kiva käydä läpi noita kuvia, nyt mulla vaan on kamala ikävä opistoihmisiä ja tuota toukokuun ja elokuun välistä aikaa... Mutta niin, palaillaan taas parin päivän päästä sen pakollisen vuosigallupjutun kanssa!

4 kommenttia:

 1. Pitäis taas pian nähä! on jo ikävä :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vois kyllä tossa loman jälkeen jonain viikonloppuna!!

   Poista
 2. hihhih muistan kun tavattiin pridessä, se oli uskomatonta XD hyvää tulevaa uutta vuotta iljanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli uskomatonta totta tosiaan :'DDd samoin sinulle barnanen!

   Poista