lauantai 7. joulukuuta 2013

peilin kautta kuvattua pikselimössöä

Kävin koluamassa vähän alennusmyyntejä, saldoksi tuli kolme paitaa sekä verkkosukkikset (olen kadehtinut tässä kun yhtäkkiä kaikilla tuntuu olevan sellaiset niin pitihän nyt sitten itsekin hankkia). Isä ystävällisesti siirsi meidän eteisen peilin hetkeksi mun huoneeseen tehdäkseen mun teinipeilikuvauksesta helpompaa, joten nyt saatte sitten melkoisen joukon peilin kautta otettuja järkkärikuvia joiden laatu kyllä näyttää enemmänkin jollain ihan muulla kuvatulta. Etenkin kun Blogger vielä ystävällisesti kantaa oman kortensa kekoon ja pikselöittää näitä vielä entisestäänkin. Ugh.


Jim&Jillissä oli joku poistomyynti, en ahkeran sovittelun jälkeenkään löytänyt sieltä muuta kuin ekan kuvan topin ja harmitti ihan vähän. Onneksi Carlingsissa oli tyttöjen yläosat miinus kolmeakymmentä joten haltioissani sitten valitsin sieltä tuon ehkä maailman kivoimman villapaidan ja alakuvissa esiintyvän raitapaitasen. Hih. (Kätevää kun on nimipäivät suoraan joulun alla niin voi vielä tässäkin vaiheessa saada juttuja eikä kaikki mene sinne joululahjaosastolle!)


Mun takajeejee alkaa pikkuhiljaa olla esim. maailman ärsyttävimmässä pituudessa, joten huitaisin sen aamulla ehkä maailman minimaalisimmalle pikkuponnarille. Tuntui hurjan jännältä kun oli tukka edes noinkin vähäisesti kiinni mutta vähänkö nämä on kasvaneet taas hirveästi ja kohta voin jo alkaa melkein kutsua itseäni jälleen pitkätukkaiseksi! (Hah varmaan.) Oon just sellainen hölmö joka kasvattaa ensin vuoden ja sit yhtäkkiä saakin tarpeekseen ja leikkaa taas lyhyeksi ja sit alkaa ärsyttää ja alan kasvattaa uudestaan. On nämä nyt taas jo yli vuoden olleet aika lyhyissä mitoissa, kai sitä olisi aika taas hetken aikaa yrittää kasvatella...


(En käsitä miten nää kuvat voi näyttää näin erilaiselta kuvanmuokkausohjelmassa ja sitten täällä. Ärsyttää.)

Saa nähdä innostunko tekemään merkinnän vielä huomennakin hiusvärjäilyn tuloksista vai jätänkö väliin kun ihan peruspunainen se vaan on kuitenkin. Jos ei palailla huomenna niin sitten varmaan joskus viimeistään jouluna, saa nähdä milloin mun oma kone kotiutuu taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti