sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

liebster blog ja KYSYMYSPOSTAUS!!


Ideana on muistaa ja tuoda esille mahtavia blogeja, joilla on alle 500 lukijaa. (Kiitä palkinnon antajaa postauksessasi, lisää myös "Liebster Blog" -kuva ja jaa palkintoa eteenpäin 5:lle alle 500:n lukijan blogille! Muista ilmoittaa palkinnon saamisesta heidän blogeissaan!)

Sain toiseen kertaan tämän Liebster-asian (on kyllä hieman erilainen kuva ja teksti kuin viime kerralla, jännää), sen lahjoitti ihanainen Virta, kiitos! Tällä kertaa heitän tämän eteenpäin vaikkapa (apua miten vaikeaa!) lumialle, Navylle, annalle, irikselle ja Wilmalle. Moni näistä on varmaan saanut tämän jo aiemmin, mutta yritin taas lahjoa lukulistaltani niitä harvoja, joille en ole vielä tällaisia heitellyt (en kyllä onnistunut täydellisesti, mutta ainakaan tätä samaa en ole vielä noista kenellekään antanut).

Ja sitten:


Toteutan nyt yli viidenkymmenen lukijan kunniaksi aiemmin lupailemani kysymyspostauksen! Lupaan vastata kaikkeen niin kauan kun kysymys ei ole liian henkilökohtainen tai jotenkin muuten epäsopiva. Jos kysymyspostaus ei kiinnosta, niin vaihtoehtoisesti voit myös käskeä mua valokuvaamaan jotakin tiettyä (esimerkiksi sukkani tai lempiteemukini tai hammasharjani jne.), sekin olisi erittäin mieluisaa. Ei ole myöskään kiellettyä tehdä molempia!

Nyt katoan hetkeksi aikaa ja toivon teidän olevan sillä aikaa oikein aktiivisia ja keksivän mulle kaikkea kivaa vastattavaa ja kuvattavaa, olisi kivaa. (:

7 kommenttia:

 1. Valokuva lempipaikasta/-asiasta kotonasi?

  Minkälaisia tunteita joulunaika herättää sinussa?

  VastaaPoista
 2. Mainitse pari (2-5) biisiä, joista tulet hyvälle tuulelle.
  Lempikirjasi ja -kirjailijasi?
  Jaffa vai kokis?
  Valokuva lähimmästä pöytätasosta.
  Valokuva vaatekaapista.

  VastaaPoista
 3. Mikä on sun lempisatu ja miksi?

  VastaaPoista
 4. jeje kiitos haasteesta :---)!

  mitä just nyt kuuluu?
  mitkä on sun top viis kesätekemiset?

  VastaaPoista
 5. Mä haluan tietää miltä sun aamusi ja iltasi näyttää. Aika laaja aihe, mutta saat valita mitä kuvaat, jotai kuitenkin mikä liittyy sun aamuusi ja toinen, joka liittyy iltaasi. :---3
  Valokuva lempparikengistä ja lempparikorusta.
  Ehkä myös valokuva asiasta, joka viimeks sai sut hymyilemään. ^^

  VastaaPoista
 6. Mikä susta tulee Isona?
  Kuva lempipaikastasi :-)
  Kuva sun lempikukasta!
  Kuva sun tai jonkun muun hymystä :--)
  Mikä fantasiaolento olisit?
  Mitä pelastaisit jos sun kodissas ois tulipalo?

  VastaaPoista
 7. Hei kiitos tästä näin vähän myöhässä :)

  VastaaPoista