keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

I'm not a fool, I don't believe in happy ever after

Olin alkuviikon Jyväskylässä. Ainoa siellä ottamani julkaisukelpoinen kuva on kissasta:


Kissan lisäksi tapasin myös muutamia ihmisiä ja ostin kengät:


Ostan nykyään aika lailla vaatteita joita esittelevässä merkinnässä hehkutan että "olen stalkannut tätä kaupassa intohimoisesti siitä asti kun se ilmaantui sinne ja nyt se oli alennuksessa!" Voisin vaikka olla ylpeä siitä että olen näin kärsivällinen ja jaksan odottaa sinne alennukseen asti.

Sitten ostin myös joskus viime viikolla levyjä. Ne on hyviä.


Vastaukset kysymyksiinne ja pyytämänne kuvat ilmaantuvat luultavasti joskus tässä lähipäivinä, vielä ehtii kommentoida edelliseen merkintään!

7 kommenttia:

 1. ou kuin söpöt kengät! ja toi mewin levy on aivan parhautta c:

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. MÄ TIEDÄN.

   Ja nyt kun olet siinä ja mahdollisesti luet tän kommenttivastauksen, niin kerropa oonko vastannut sun viimeisimpään kirjeeseen. :D Löysin sen tässä tänään jonkun paperipinkan alta enkä muista yhtään oonko vastannut. Luultavasti en ole.

   Poista
 3. Et muuten oo vastannut, vaikka luulin jo, että mä en oo kirjottanut sulle, hmm.. Ei kiirettä, koska huomasin, että mulla on ihan liikaa vastaamattomia kirjeitä, hups. ::::D

  VastaaPoista
 4. kissat vaatteet ja levyt on loistavia MUTTA LOISTAVIN ON TUO MATKALAUKKU :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mä odotinkaan että joku sanoo jotakin siitä! Se on aika mahtava. Käsittääkseni se on alunperin kirjoituskoneen kantolaukku tai jotain vastaavaa ja siinä on sen takia tosi epäkäytännöllinen pohja (jonka ovelasti peitin noilla vaatteilla), mutta se hengaa tuolla nurkassa ja on erittäin charmikas koriste.

   Poista