lauantai 17. maaliskuuta 2012

viimeistä päivää kuustoista

Aamokseni (eli siis se hienompi kamerani) sanoi taas elintoimintonsa irti eikä suostunut menemään enää edes päälle, joten se on nyt sitten hoidossa taas sen muutaman viikon. Toisin sanoen räpsin jälleen vähintäänkin epämääräisiä suttukuvia pokkarillani ja leikin olevani tosi cool tai jotain.


Toi pinkki asia on mun synttärilahja. Tai no, maksan siitä itse kyllä viisikymppiä sitten joskus kun saan palkan, mutta kuitenkin. Siihen mahtuu paaaljon musiikkia ja sen nimi on Petrus. Luonnollisestikaan en osaa edes käyttää sitä (tai no osaan, mutta hyvin heikosti), koska en ole koskaan ennen elämässäni omistanut tuollaista soitinta joka olisi jossain muualla kuin puhelimessani enkä ole myöskään ikinä aiemmin suostunut koskemaan mihinkään missä on kosketusnäyttö. Kerta se on ensimmäinenkin ja sitä rataa.


Isä osti Olavi Uusivirran uutuuslevyn ja se on kovasti nätti joten otin sen huostaan ja kuvasin. En ole vielä ehtinyt kuunnella sitä nimeksikään mutta ajattelin ladata sen tuohon pelottavaan upouuteen soittimeeni ja kuunnella huomenna junassa.

Huomenna luvassa ultimaattinen megasynttäripostaus mikäli saan sen ajoissa valmiiksi, pysykää kanavalla! Ja silleen.

2 kommenttia:

  1. Hahah vai Petrus:D Meidän luokalla on nimittäin sen niminen henkilö, sen takia vain huvitti tuo.

    Mullakin on kosketusnäytöllinen ämppäri. Myös musta se tuntuu kovin oudoksuttavalta, koska ennen mulla oli ihan normi mp3 ilman mitään tuollaisia hienouksia joihin en ole muutenkaan tottunut(tosin on se vieläkin tallessa varalta).

    Niin ja onneksi olkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Petruspa hyvinkin! :D Enpä ole muuten koskaan ennen kuullut kenestäkään kellä oikeasti olisi sellainen nimi, hassua.

      Kiitos! (:

      Poista