lauantai 4. helmikuuta 2012

mustavalkeaa

Musta tuntuu että tarvitsen jotain Seppälä-vieroitushoitoa, taisin nimittäin ostaa tänään sieltä hameen. Onneksi lähden taas huomenna seppälättömälle vyöhykkeelle pariksi viikoksi niin rahatkin ehkä jopa säästyy. Mulla ei ollut kotona oikein mitään millä asustaa tuota, joten My Chemical Romancen keikkapaita pääsi väliaikaisesti sen kaveriksi, sopii ainakin kattoon (ajattelin repiä jossain vaiheessa nuo julisteet alas ja laittaa tilalle jotain muuta, mutten ole vielä keksinyt mitä, joten se on vähän jäänyt).

5 kommenttia:

  1. Voi, Seppälässä on tosiaan kivoja vaatteita! Tänäänkin kun kävin siellä, niin olisin voinut ostaa saman tien vaikka kokonaisen hyllyllisen eräitä vaatteita, olivat niin mahtavan omaperäisen näköisiä. :) Ikävä kyllä Visa kortti ei suonut mulle tätä mahdollisuutta, joten jouduin lopulta tyytymään vain kahteen ainokaiseen paitaan. Onhan se sekin tietysti jo jotain, heh.

    VastaaPoista
  2. heipäivää oot kyllä söpö ja sun blogi on mainio! hii saatan tulla tänä syksynä sinne orivedelle (oletan et oot siellä kirjottajalukios) kouluun en tiedä tunnetko kaveriani sieltä muttamutta. :)

    VastaaPoista
  3. escapist, sanopa muuta! Mä tosiaan käyn siellä silleen joka toinen päivä ostamassa jotain kivaa, kun en viitsi samalla kertaa kaikkea hankkia... :D En uskalla edes ajatella mitä se kaikki yhteensä on maksanut. Kiitos kommentista!

    liisihassu, no hei! Itse olet kyllä söpö ja oikeastaan, me ollaan jopa puhuttu susta! Koska oletan että olet se Liisi josta ilmeisesti tämä kaverisi erään kerran puhui... Blogimaailma on kyllä pieni kun törmäilee tällä tavalla kaikkiin, heh. Kiitos kun kommentoit!

    VastaaPoista
  4. Hei voi että oot ihan MIELETTÖMÄN suloinen !!! pakko oli päästä kertomaan. söpöä. aww. :)

    VastaaPoista
  5. Voi aww, kiitos Vimmu! Säkin olet suloinen, tui.

    VastaaPoista