perjantai 27. syyskuuta 2013

otan sut kiinni ilmasta


- En osaa enää laittaa tänne mitään, anteeksi. Tämänkin merkinnän vähän niin kuin pakotin itseni tekemään.
- Otin tänään mitä söpöimpiä kuvia Sariannesta ja Erkasta, laitan niitä varmaan tänne lisää sitten joskus kun niistä tekemäni lehtijuttu on ilmestynyt. 
- Ainoa kiva juttu Pariisin Kevään uudessa levyssä on sen kansitaide paria ihan hyvää säettä lukuun ottamatta. (Tai siis, eihän tämä nyt mikään huono levy ole tai mitään, mutta kun.) En kestä, oon tekemässä tästäkin levystä taas arvostelua enkä yhtään tiedä mitä voin siihen kirjoittaa ilman että leimahdan ilmiliekkeihin tai vaihtoehtoisesti selitän koko historiani Pariisin Kevään kanssa ja perustelen sillä miks kaikki on nykyään niin kamalaa/väärin. (Olin joskus ihan varma että se nimi kuuluu kirjoittaa Pariisin kevät mutta nyt en tiedä enää siitäkään.)
- Viimeinen kuva on sellainen ettei mun pitänyt koskaan muokata tuollaisia :D En vaan osaa aina vastustaa kaikkia impulssejani.
- Kirjoittaminenkaan ei ihan hirveesti suju, joten siksi ranskalaiset viivat.
- Mitä teille kuuluu?

7 kommenttia:

 1. Minulle kuuluu sateisia päiviä ja saman kauniin vastaantulijan kohtaamista joka aamu. Hymyilen mutta en uskalla sanoa mitään. Mulla on punaiset saappaat ja sateenvarjo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano sille joku aamu moi niin ehkä se hämmentyy tai ilahtuu! Mäkin tahdon punaiset saappaat. Ja sateenvarjon. Oon täysin epävalmistautunut sateisiin. :(

   Poista
 2. Mulla on vähän sama olo tuosta Pariisin Kevään levystä. Ei se ole huono tai mitään, mut silti... (olen kai vähän pettynyt tavallaan...?). Sitten kun sitä on soittanut läpi jonkun viikon verran niin kai se ihan ok on. Jotenkin ärsyttää koko levy silti, emmä tiiä...

  VastaaPoista
 3. Hei pyydä äitiäs ettiin sitä sunmun lehtijuttua? IKÄVÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ottanut sitä talteen niin ei sitä varmaan enää mistään löydä ): Anteeksi! Ja mullakin sua, pörr ♥

   Poista