lauantai 31. elokuuta 2013

tähän lainaus jostakin one directionin hittibiisistä


Mua käskettiin tekemään merkintä, joten tässä sekalaisia kuvia viime ajoilta. Kerran mulla oli sotkuiset hiukset, sitten kuvasin viimein huonettani (tai siis lähinnä julisteita seinilläni) ja sen lisäksi Ruma on hengaillut kovasti ikkunalaudallani.

Eilen sain lounaalla villin päähänpiston ja kohta me oltiinkin jo Mandin kanssa Tampereella (esi)teinityttöjen valtaamassa Plevnassa katsomassa One Direction -elokuvaa. En tiedä mitä voin aiheesta kirjoittaa ilman että sytyn ilmiliekkihin kahdesta eri syystä, joten sanon vaan että Louis Tomlinson on maailman söpöin poika ja 1D herättää mussa mukavia fanityttötuntemuksia. Se on kivaa.

Ei mulla muuta.

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Banneri toimis paremmin jos kuvan tausta ei olis harmaa (koita vaihtaa kuvan muodoks .png, pitäis auttaa) mutta kiva se on silti - kissoista kun tykkään. Oot hirmusen sulonen ja kisusi on kovin söpsö myös (voi kun itsellekkin tuollaisen kaverin saisi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, en tiennyt miten saisin bannerin taustan valkoiseksi mutta voisin kyllä tuota kokeilla, kiitos vinkistä! Hih, kiitos myös kovasti kehuista, ilahdutti. :3 Kissahan ei ole itse asiassa mun vaan kämppikseni Veeran, mutta aika paljon se meidän kaikkian solulaisten kanssa hengailee. :D Se on kyllä maailman mahtavin kissa, en tajua miten elän ilman tuollaista sitten kun lähden opistolta!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No mutta ihan ihan virallisesti se on sun kuitenkin!

   Poista