torstai 20. kesäkuuta 2013

if ever we dream out loud

Tulin kotiin, nukuin kolmetoista tuntia ja sitten ihmettelin suihkussa miten kovalla paineella vesi voikaan tulla. Ei Italiassa vaan! Tänään kuuluu tätä:


Voisin kirjoittaa esseen siitä miksi 30 Seconds to Mars on loistava bändi. En tunne varmaan ketään, joka olisi vaan silleen "joo on 30STM ihan hyvä", kaikki on joko täysin hurmiossa ja aineissa niiden musiikista tai sitten ne on silleen nääh. Aina joskus mäkin olen silleen nääh, mutta olen tosi iloinen siitä että aina silloin tällöin muistan myös miten hyvä Jared Leto on tekemään musiikkia. Tulisipa ne Suomeen jossain vaiheessa muutenkin kuin Rock the Beachiin (katkeruuteni ei tunne rajoja).

(Tekee mieli laittaa blogin nimeksi Bright Lights, kun jo kaksi lempibändiäni on tehnyt sen nimisen biisinkin ja tykkään kovasti valoista ja silleen, vaikka se olisikin melko epäuniikki nimi. Mielipiteitä? Terveisin Ilja, jolla on ikuinen kriisi tästä nimiasiasta. Mulla on toinenkin nimivaihtoehto, nukuskissa koska kissat on hei kivoja.)

Tässä vielä viimeiset kissat. Innostuin vähän muokkaamaan, antakaa anteeksi.


RRÄYH!!


Katsokaa miten pieni ja söpö se on!! Itkettää, miksen pistänyt tuota matkalaukkuun ja tuonut salavihkaa kotiin.

2 kommenttia:

  1. oikeesti katkaisisin käteni siitä et pääsisin nyt ensviikon perjantaina kattomaan marsseja rock the beachiin. ihan itkettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en ehkä ihan itseäni ryhtyisi katkomaan, pridet on ihan hyvää korvaavaa toimintaa! eiks marssit kuitenkin ravaa suomessa aika ahkeraan, ehkä ne vielä tulee uudestaan. tai ainakin mä uskottelen itselleni niin ettei ois niin paha mieli :D

      Poista