perjantai 1. maaliskuuta 2013

vastauksia jeejee (osa yksi)

Mulla on tylsää, joten päätin vastata kysymyksiinne. Niitä tuli ihanan paljon, kiitos. ♥ Itse asiassa niitä tuli niin paljon, etten viitsinyt edes pistää kaikkia samaan postaukseen, loput tulee varmaan huomenna. Jos joku tuntee edelleen tarvetta kysyä jotain, niin vielä ehtii tähän tai edelliseen postaukseen!

Saisikohan kuvat viidestä rakkaimmasta vaatekappaleestasi?
En oikein tiedä, onko mulla sellaisia rakkaimpia vaatekappaleita, paitsi ehkä joku keltainen villapaita ja liian iso värikäs kauluspaitani, mutta niitäkin käytän sen verran harvoin nykyään että jätän ne nyt huomiotta. Kokosin kuitenkin jonkinlaisen kollaasin, johon kyllä päätyi enemmän kuin viisi vaatekappaletta:


Nuo on niitä vaatteita, joita mun päällä yleensä näkee enkä nyt niistä sen enempää selittele. Alaoikean nahkatakki on lähes ainoa tähän päätynyt jollain tapaa rakas vaatekappale; se on oikeasti tosi ruma ja säkki eikä sovi mulle ollenkaan mutta silti vaan palaan siihen joka kevät. Se ei edes tarkalleen ottaen ole mun vaan se päätyi mulle noin miljoonan välikäden kautta, mutta mulla se on joka tapauksessa jo muutaman vuoden hengaillut.

Entä mitkä ovat viisi lempparikirjaasi?
Siri Kolun Metsänpimeä ja Stephen Chboskyn The Perks of Being a Wallflower (nimenomaan englanniksi, suomennoksesta en tykkää) on sellaisia, mitä tähän tuli automaattisesti mieleen. Sitten tykkään (silleen lievästi ilmaistuna) myös Siiri Enorannan Gisellen kuolemasta ja Sofi Oksasen Baby Janesta, vaikka vierastankin sanoa lempikirjoikseni mitään minkä olen lukenut vain kerran. Mutta ainakin jälkimmäisestä tykkään takuulla toisellakin lukukerralla! Viides olikin sitten ihan kamalan vaikea valita, ihan hipsterstatukseni takia voisin sanoa John Greenin Looking for Alaskan, mutta toisaalta esim. Laura Lähteenmäen Annastiina on sellainen että olen lukenut sen suunnilleen joka vuosi jostain kolmosluokkalaisesta ja Terhi Rannelan Taivaan tuuliin on musta aina yhtä hieno. Että joo. En mä tiedä.

mikä on sun lempibiisi tällä hetkellä?
Itse asiassa mulla ei ole tällä hetkellä mitään lempibiisiä! Mutta ollakseni epäennalta-arvattava ja paljastaakseni teille yhden guilty pleasureistani, sanon että Rihannan We Found Love. Sen lisäksi, että se on ehkä maailman paras bilebiisi, sen videokin on hieno ja Rihannalla on ehkä maailman kivoimmat vaatteet.

koetko olevasi muita ikäisiäsi kypsempi?
En. Se tosin johtuu ihan siitä, että liikun niin kypsässä seurassa ja asun soluasunnossa suunnilleen meidän lukion fiksuimpien ihmisten kanssa niin en mä pääse tuntemaan itseäni mitenkään erityisen kypsäksi. :D Jossain toisessa seurassa saatan ehkä joskus kokea olevani muita ikäisiäni hieman kypsempi, mutta en mä silleen yleisesti ajattele niin.

mikä on hassuin nimi jonka oot kuullut?
Aamuaurinko Iltatähti on mun mielestä aika hulvaton.

onko ateismi uskonto?
Mun mielestä sen pointti on vähän siinä, ettei ole mitään uskontoa.

onko itsemurha itsekästä ja väärin?
En sanoisi että väärin, mutta itsekästä kyllä. Mutta siinä on niin paljon muitakin puolia, että on hölmöä sanoa sitä pelkästään itsekkääksi. Pitää osata ajatella muutakin kuin että "no sun omaiset kaipaa sua jos teet itsemurhan." Ei se ole ihan niin yksinkertaista.

mihin oot koukussa?
Tumblriin? :D Sit oon esimerkiksi ihan hirveä läheisyysnarkkari ja oon aina halailemassa kaikkia. Ja ominaistuoksut! En kyllä sanoisi olevani niihin koukussa, mutta melkein ainakin.

millainen oot uusien ihmisten seurassa?
Riippuu. Jos olen uusien ihmisten seurassa jonkun vanhan tutun kanssa, niin pysyn aika hiljaa ja lähinnä tarkkailen tilannetta. Jos taas olen niiden uusien ihmisten seurassa ihan yksin ja tiedän, että olisi kaikkien kannalta parasta tulla niiden kanssa toimeen ja tutustua niihin, niin sitten olen vähän puheliaampi.

minkä elokuvan maailmassa haluaisit asustella?
Jossain musikaalissa!  Mielellään sellaisessa iloisessa musikaalissa, jossa tanssitaan paljon.

lempinäyttelijöitä?
...Hah. Andrew Garfield, Carey Mulligan, Emma Stone, Logan Lerman, Ezra Miller, Emma Watson, Elle ja Dakota Fanning, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Ryan Gosling ja miljoona muuta! Mutta nuo on ne ykköslempparit (joista aika monista tykkään niin paljon lähinnä koska ne on niin ihania ihmisiä, mutta on niiden elokuvatkin hienoja).

minkä elokuvahahmon haluaisit tavata?
Kaikki ketkä mulle tulee mieleen on alunperin kirjasta tai sitten oikeasti joskus olemassa olleita ihmisiä, jotka on jotenkin päätyneet elokuvaan. Apua. Esim. Little Miss Sunshinen Dwayne voisi olla ihan siisti tuttavuus.

mitä mieltä olet keijuista?
Että jos niitä on oikeasti olemassa, niin mitä mä teen vielä ihmisten maailmassa.

häpeätkö, siis ei kevyesti "voivitsioonNOLO!1"-tapaan vaan aidosti häpeä itsessäsi jotain perustavanlaatuista piirrettä?
En ihan hirveesti vietä aikaani häpeämällä itseäni. Muutenkin, silloin kun oikeasti häpeän jotain, niin se tapahtuu vain jonkun tietyn ihmisen seurassa eikä hävetä mua mitenkään kokonaisvaltaisesti.

oletko koskaan tietoisesti katkaissut välejä kehenkään? surettaako jokin hiljalleen hiipunut menetetty ystävyys?
Oon. En tiedä onko mulla jotain hiljalleen hiipunutta menetettyä ystävyyttä (en ole ihan varma mitä mun elämässä tapahtuu juuri nyt), mutta jos on niin surettaa kyllä.

pelottaako oma tai maapallon tulevaisuus?
Pelottaa oma sekä maapallon tulevaisuus, mutta omani kyllä huomattavasti enemmän. Oon ehkä vähän huono ihminen tämän takia.

oletko ollut ihastunut viime aikoina?
Riippuu mikä on "viime aikoina" ja mikä lasketaan ihastumiseksi. Ehkä?

milloin ja mitä (fiktiivistä) kirjoitit viimeksi?
Voi ei. Kirjoitan runoja melko usein, varmaan sellaisen. Olen kyllä ahkerasti koko loman yrittänyt saada aikaan novellia, muttei se ole oikein ottanut onnistuakseen.

Voiko kauneutta olla olemassa ilman ihailua?
En keksi yhtäkään perustelua sille, miten sitä voisi olla olemassa ilman ihailua. Ei siis varmaan.

Kiitos kaikille kysymyksistä! (Kamalaa kun merkintä näyttää tyhjältä ja tylsältä ilman sen suurempia kuvapiristyksiä. Koettakaa kestää!)

4 kommenttia:

  1. Miksi Looking for Alaskakin on nykyään hipster juttu?

    VastaaPoista
  2. koetko olevasi muita ikäisiäsi kypsempi?
    En. Se tosin johtuu ihan siitä, että liikun niin kypsässä seurassa ja asun soluasunnossa suunnilleen meidän lukion fiksuimpien ihmisten kanssa niin en mä pääse tuntemaan itseäni mitenkään erityisen kypsäksi.


    ... selvä

    VastaaPoista