lauantai 16. maaliskuuta 2013

huiii


Sain synttärilahjaksi puhelimen. Se on hurjan pelottava, olen vältellyt ansiokkaasti älypuhelimia tähän asti mutta nyt oli vähän pakko yrittää sopeutua nykyaikaan. Nyyh. Kyseessä on siis käsittääkseni Samsung Galaxy S 3 mini. Ehkä. En ihan ymmärrä sitä, koska kuten sanoin, se on hurjan pelottava. Mutta yritän sopeutua. Tajusin juuri ettei tuolla ole nimeä vielä, mikähän rimmaisi Aamoksen, Petruksen ja Tiituksen kanssa...


(Tekee hirveän paljon mieli lukea pari päivää aikaisessa 17-vuotiaan itseni kirjoittama kirje 18-vuotiaalle itselleni, mutta yritän parhaani mukaan hillitä itseni. Terveisin Emilia joka varasti idean Pienestä Runotytöstä ja on kirjoittanut itselleen kirjeitä 11-vuotiaasta, odotan innolla ensi vuotta kun alan saada kaksi kirjettä kerrallaan ja sitten myöhemmin jopa kolme! Kirjoitan joka syntymäpäivä ainakin vuoden päähän, mutta useimmiten myös kymmenen vuoden päähän ja joskus myös viiden vuoden päähän. On samaan aikaan kamalan jännää ja kamalan noloa lukea niitä...)

6 kommenttia:

 1. mäki matkin runotyttöä samantien kun luin ne..

  VastaaPoista
 2. Kaamos, Eljas, Aatos, Kosmos! (Kuka on Tiitus?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! Äiti melkein nimesi sen jo kyllä Sitrukseksi. :D Mutta etenkin Kaamos ja Kosmos olisi aika varteenotettavia vaihtoehtoja. Etenkin Kosmos. Kiitos! (Se on tää pölö tietokone.)

   Poista