perjantai 15. helmikuuta 2013

päiväkodin lapset ovat pihalla taas


Meen huomenna kampaajalle. En ihan tiedä taaskaan että mitä oikein on tapahtumassa, mutta jotain varmaan. Sen näkee sitten.

Kaivelin mun vanhoja piirustuksia, tykkäsin vissiin piirrellä vähän hassuja tyttöjä joskus. Vasemman yläreunan lyijykynäluonnos jäi ikuisesti kesken.


Ilahtuisin muuten aika paljon jos tämän blogin pitäminen ei tuntuisi näin yksinpuhelulta koko ajan. Missä kaikki on?

(PMMP:n Kovemmat kädet on ehkä loistavin angstifiilistelylevy ikinä eikä mulla vissiin oikein suju tänään kirjoittaminen ollenkaan. Ei se kyllä oikein suju tähän blogiin koskaan, jotenkin kuvat vaan tyrehdyttää kaikki mun kirjalliset lahjat... Tai jotain.)

11 kommenttia:

  1. Piupau, tykkään edelleen piirroksistasi kovasti! Etenkin tuo läppärin ja skannerin/tulostin/minkälie päällä olevat on hienoi. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiinnostavaa sinänsä, kun kaikki noista on jonkun läppärin päällä. :D Mun huoneessa tosiaan on parhaimmillaan kolme tietokonetta samalla kertaa... Mutta tarkoitat varmaan noita vikan kuvan piirroksia?

      Kiitos hurjasti kuitenkin! ♥

      Poista
    2. No niinpä tietenkin. : DD Niin siis tuo jossa läppäri on eniten esillä! Tykkäilen kovasti sen hiuksista.

      Musta tuntuu, että mäkin tarvitsisin vielä yhden koneen, kun en koskaan jaksa raahata läppäriä kotiin parin päivän takia ja sitten saan suurin piirtein maksaa veljelle, että se antaa oman koneensa kirjoittamista varten. ;_; Traagista.

      Poista
  2. Alimmaisen kuvan päälimmäinen kuva on ihana. Kaunis. Kovemmat kädet on muuten loistava levy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää kun mun on niin vaikeaa tajuta että mitä kuvaa kuka milloinkin tarkoittaa. :D Siis tuo missä on sulkia, Marina vai tuo random tyttö tuolla skannerin päällä? Yhyy. Mutta kiitos yhtä kaikki ja niin onkin!

      Poista
  3. OMG. Se on se kuva!!

    Mutta hei, hienoja nää. :3

    VastaaPoista
  4. määäooontäälläää

    VastaaPoista
  5. PMMP:n kovemmat kädet on oikeesti jotain parasta ikinä! + sun piirrustukset on ihania.

    VastaaPoista