torstai 3. tammikuuta 2013

join aamulla mangoteetä

(Otsikko ei liity mitenkään itse merkintään. Mut se oli hyvää.)

Sain eilen vihdoin kamerani takaisin! Tänään jouduin ottamaan hurjan kasan teinipeilikuvia yhtä lehtijuttua varten (kelatkaa, otan peilikuvia itsestäni ja sitten saan siitä vielä rahaa), mutta niitä en teille näytä, lähinnä koska ne olivat pystypäin enkä tykkää laittaa pystykuvia tänne. Pöh. Mutta kuvailin tosiaan itseäni vessassa (siellä on paras valo) ja koska isoveljelläni on tapana tulla aina sinne missä mä kuvaan, niin sinnekin se sitten ilmaantui:


Ihan yhtä hölmöiltä näytetään kumpikin.

Tässä muutama random:


Ja mä, isoveli otti tämän kuvan ja se on tarkentunut kaikkialle muualle paitsi mun naamaan mutta tykkään siitä silti:


Näytän vaihteeksi kaikelta muulta kuin siltä, että täytän kolmen kuukauden päästä kahdeksantoista. Äää.

Tässä Midnight in Parisin kansi:


Ostettiin se eilen äidin kanssa kun oli niin halpa, olen halunnut nähdä tuon siitä asti kun se tuli ja voi, oli se kyllä aika hieno. En tiedä, tykkäsinkö siitä niin paljon koska Pariisi vai koska se oli oikeasti hyvä vai koska sen taidehistoriallisuus (onko tuo edes sana) vai ihan vaan koska siinä oli kaikki kivat näyttelijät (oi Marion Cotillard ja Tom Hiddlestonkin vielä). Mutta no tykkäsin kuitenkin!

2 kommenttia:

 1. :DD

  Midnight in Paris synnytti mussa sellaisen vastenmielisyyden Owen Wilsonia kohtaan etten tiedä toivunko siitä ikinä. Tai ehkä se oli vain se hahmo. Ihan käsittämättömän ärsyttävä. Mut haluaisin kyllä silti nähdä uudestaan tuon leffan. (Ja On the Roadin. Oletan että tuot noi kouluun muutenkin mut vihjailen tässä nyt varmistukseksi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että kaikissa elää joku pieni vastenmielisyys Owen Wilsonia kohtaan. :D Mua lähinnä ärsytti se, että kaikki ne sen Pariisi-jutut oli suoraan mun ajatuksista ja sitten tuli sellainen olo että vähänkö mäkin olen ärsyttävä. D: Mut joo, kyllä tuon molemmat!

   Poista