torstai 13. syyskuuta 2012

iloisuusasioita

Listaa sekalaisessa järjestyksessä asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Navy haastoi ja ajattelin nyt vihdoin saada tämän aikaan!

  • Ranskan sanat. Pänttäisin niitä mieluusti vaikka joka päivä ja olen aina ihan innoissani jos on sanakoe tulossa. Sitä paitsi mulla on ehkä paras opiskelutekniikka ikinä mitä sanoihin tulee, tosin en jaksa lukea mitään muuta kieltä yhtä ahkerasti kuin ranskaa.
  • Ranska ylipäänsä. Pääsen sinne vihdoin ensi keväänä ranskanryhmämme kanssa ja olen enemmän kuin innoissani ja myin yli sadalla eurolla sukkia matkan hyväksi. Olin ylpeä itsestäni.
  • Syksy. Ruska on kaunista ja vaikka tuleva pimeys kauhistuttaa mua jo nyt (inhoan istua junassa kun ulkopuolella näkyy pelkkää pimeää), luen syksyn silti lempivuodenajakseni. On niin nättiä ja aamuisin on sumuista!
  • Kirjeet. Rakastan kirjeitä. Sain tänäänkin kirjeen, se oli kauniissa vaaleankeltaisessa kirjekuoressa ja kirjepaperissa oli kukkia. Kirjeisiin vastaaminen on myös ihanaa. Jos joku tahtoo kirjeen niin osoitteen saa viskata sähköpostiini (maaliskuun@gmail.com) ja samaa kautta saa mun osoitteen jos tahtoo itse lähettää mulle kirjeen. Ilahtuisin.
  • Kirjoittaminen. Meillä on parhaillaan koulussa sellainen kirjoittajaohjelma, jonka tarkoituksena on työstää vuoden ajan jotakin kokonaisuutta ja kirjoitan jotain mitä kutsun hullusti romaaniksi. Siinä on Pianisti ja maailman paras kissa.
  • Kissat! Kissat on kivoja. Tosin tulen myös usein aika surulliseksi kissoista, koska olen niille allerginen enkä siis voi hankkia sellaista itse, mutta elättelen toiveita, että vielä joskus munkin olisi mahdollista saada kissa. Koska kissat on ihania ja tunnen sielunsisaruutta niitä kohtaan.
  • Mun on ihan pakko mainita Glee, koska en varsinaisesti keksi yhtäkään toista asiaa joka saisi aina, joka kerta ja ihan väkipakollakin mut iloiseksi.
  • Ihmiset, koska ihmiset on usein kivoja ja tuovat mulle hyvää mieltä. Tykkään siitä että mulla on tällä hetkellä hurjan paljon kivoja ihmisiä ympärilläni.
  • Näen marraskuussa ystäväisteni kanssa sekä Mindless Self Indulgencen että The Usedin ja vaikka en oikeastaan kuuntele kumpaakaan niin se on silti aika kivaa.
  • Näen huomenna Placebon. Se on ollut yksi mun lempibändeistä ikuisuuden. Ja näen sen. Huomenna. Tähän fanityttökohtaus.
Kamalaa kun pitäisi eteenpäin tätä jaella, musta tuntuu että tämä on käynyt jo suunnilleen kaikilla. Mutta musta olisi kiva, jos Louna, Barna ja James tekisi tämän. Ei tullut ihan viittä, anteeksi.

Tässä minä jokunen viikko sitten:


Halusin kukan lätäköstä. Kameran takana oli jotenkin yllätyksellisesti Mandi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti