maanantai 13. elokuuta 2012

this house is home


Viime päivät on olleet aika hektisiä, opistolle muutto ja uusien ykkösten ahkera tuutorointi on estäneet datailun aika ahkerasti. Mutta tässä on kuitenkin meidän solusta kuvia, eikö olekin ihana. ♥ Mun huonetta noissa ei näy, siitäkin kyllä tulee varmaan kuvia sitten joskus kun saan tavarani kokonaan purettua. (Itse asiassa en ole edes varma että asunko siinä lopulta yksin vai Mandin kanssa vai asunko siinä ollenkaan. Saa nähdä.) Mutta tässä on meidän keittiötä!

(Kuvan minusta otti Mandi.)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin aika moni tekee. Minäkin!

   Poista
  2. Joo! Tunnen itse asiassa hämmentävän monta opistolaista ottaen huomioon että olen heitä monta vuotta vanhempi ja asun eri paikkakunnalla. :D

   Mutta niin siis unohdin kokonaan kommentin alkuperäisen pointin, jonka piti olla että toi vika kuva on aivan ihana.

   Poista
  3. Johtuu ehkä siitä että puolet täällä on finiläisiä? :D (Mäkin.) Kiva että tykkäsit. (:

   Poista
  4. ...Okei tiedätkö sä kuka mä oon ja sen takia tiedät että oon ex-finiläinen, vai oliko toi vaan joku random heitto? :D

   Poista
  5. Joo siis tiedän kuka olit Finissä. Mä oon Haava. (:

   Poista
  6. Mua hämmentää, että MITEN tiedät tän. :D Mutta kyllähän mä sut muistan, moi! En kyllä olis ollenkaan osannut yhdistää.

   Poista
  7. No siis suunnilleen samalla hetkellä kun selvisi että Mandin kanssa tiedätte toisenne niin arvasin kuka olet kun olen kuitenkin aiempiakin blogejasi lukenut ja sitten Mandi vahvisti tietoni. (:

   Poista
  8. Ai, mä en tiennyt että kumpikaan teistä on seurannut aikaisempia! Jännää. Mutta okei. :D

   Poista
 2. Uuu näyttää niin kivalta. Tulen vielä joku päivä käymään teidän solussa, en viitsinyt tänään kun ajattelin, että olette varmaan kiireisiä tuutoroimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vastaus tulee ihan myöhässä kun sä vähän niin kuin kävit jo, mutta tule toki uudelleenkin! Ja kiitos muuten siitä awardista. (:

   Poista