lauantai 21. heinäkuuta 2012

Näkymätön Ninni

Joko teitä ei enää kiinnosta katsella samanlaisia kuvia päivästä toiseen tai sitten kaikki ovat muuten vain kadonneet jonnekin, mutta ajattelin joka tapauksessa armahtaa nyt itseni ja julkaista uusia kuvia vaikka tämä onkin jo toinen merkintä tänään. Mutta mun kansioissa odottaa kauhea kuvavyöry enkä oikein tiedä miten saisin asemoitua ne tänne jotenkin järkevästi niin aloitan nyt punaisesta mekosta ja Muumeista.


Tänään puin päälleni punaisen mekon, jonka tein joskus yläasteella käsitöissä. Isäni mielestä näytän tämä päälläni ihan näkymättömältä Ninniltä, joten se on kutsunut mua Ninniksi koko päivän. Mulla on selkeästi joku henkinen yhteys muumihahmoihin, olen saanut kuulla olevani niin Nyytiä, Tiuhtia kuin Hemuliakin tuon Ninnin lisäksi! Noista Tiuhti on kyllä se pysyvin identiteetti (arvatkaa kuka on Viuhti), mutta Ninninäkin on ihan kivaa. 

Kävin poimimassa kukkia ja nyt tiedän mikä on mun lempikukka, olen nimittäin poiminut noita samoja kukkasia koko kesän. Jostain syystä tuo kuvissa oleva on ensimmäinen kimppu jonka olen saanut kuljetettua kotiin saakka, kaikki muut ovat jääneet johonkin oksankulmaan kun en ole jaksanut enää kanniskella niitä ympäriinsä.


Sitten seisoin penkin lisäksi myös pöydällä.


Ja vielä muumeista jatkaakseni, tässä on äitini suloinen Hosuli-muki rappusilla ja kukkien keskellä:


Join tuosta kahvia eilen. Tänään join Niiskuneiti-mukista, mutta siitä minulla ei ole kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti