perjantai 27. heinäkuuta 2012

jotain hämäriä keikkakuvia


Eli muutama suttuinen keikkakuva täällä tänään:


Jätkäjätkillä on sympaattinen pasuunansoittaja. Palefacea en jäänyt katsomaan, koska se esiintyi niin myöhään ja olin siihen mennessä ehtinyt kehittää itselleni migreenin ja seurakin oli jo lähtenyt. Muuten oli äärimmäisen kivaa, vaikken edes kuuntele erityisemmin ketään noista.

9 kommenttia:

 1. D: No joo. Jukka Poikakin.

  Kahden viikon päästä ollaan melkein koulussa. Oon suunnitellut tänään mitä kaikkea aion leipoa ja itkenyt sitä ettei mulla oo varaa paistinpannuun ja kattiloihin.

  (Ai joo ja mua kiinnostais nähdä toi Never Let Me Go, voisitko kuvitella tuovasi sen?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin ollut valmis lyömään kenen kanssa tahansa vetoa siitä että tähän merkintään tulee sulta kommentti jossa lukee no joo. Kiva ettet pettänyt odotuksia! Mut vähänkö mietin tuolla koko ajan että sulla olisi niiiin kivaa. Lohdutti varmaan. :D

   Oi jee, odotan sun leipomuksia jo ihan innolla! Ehkä me voidaan sponssata sua paistinpannujen ja kattiloiden kanssa jos tarve tulee.

   (No en tietenkään voisi. Eiköhän se tule mukaan, pitää tehdä ehkä joku lista siitä että mitkä kaikki leffat mun pitää sinne raahata. Social Network mun piti vissiin tuoda jo joskus keväällä mut taisin unohtaa. Sit voidaan pitää niiden kanssa Andrew Garfield -maraton! Tosin sitä ei varmaan kestäis kukaan muu ku minä koska pidän ärsyttäviä fanityttöääniä. Pitää opetella hillitsemään itseni.)

   Kauhee romaanivastaus oho.

   Poista
  2. Lol voi ei :D Pitäiskö opetella olemaan vähän vähemmän ennalta-arvattava. Oot viettänyt mun kanssa liikaa aikaa.

   No joo pitää nyt kattoo ensin että minkä verran saan opintotukea (jos edes osasin olla failaamatta sen hakemuksen kanssa ja alan ylipäänsä saada jotain...) niin ehkä saan säästettyä siitä tai jotain! Voitte sponsoroida sitten jauhoja ja sokereita.

   (Joo Social Network myös. Ja itse asiassa mun tekisi mieli nähdä Inceptionkin uudestaan..., oliko sekin sun :D Olenpa vaativa. Ja kestän kyllä fanityttöäänet ja sen sellaiset. Lainaan Elliltä Thorin ja pakotan sut katsomaan sen ja itken itse Tom Hiddlestonille sitten vaikka kostoksi, jos ei muuten.)

   Joo. Suretti tänään kun et ollut läsnä että olisin voinut höpistä turhia, niin tulin sitten tänne höpisemään. Ehe.

   Poista
  3. Munkin vissiin pitäisi hakea opintotukea ja suunnittelin sitä jo joskus keväällä mut sit se hakemus säikäytti mut niin pahanpäiväisesti että yksinkertaisesti työnsin koko asian pois mielestäni. :D Ehkä vois kohta kokeilla katsoa sitä uudelleen.

   (Joo kyllä mä Inceptioninkin voisin sitten tuoda. Sitten voisin pakottaa teitä katsomaan myös Coco Avant Chanelin koska se on ihan loistava. Ja Viattomuuden uhrit, oijoi siitä sä ainakin voisit ehkä tykätä. Sitten mulla olisi myös tuo Skinsin eka tuotantokausi jota en ikinä kattonut, löytyisiköhän halukkaita katsomaan sen mun kanssa? Ja Thorin katsoisin kyllä ihan mielelläni, ei siinä mitään. :D)

   Ihan mukavaa että tulit, on tässä sun höpinöitä saanut ikävöidäkin.

   Poista
  4. Kannattaa ehkä pikkuhiljaa hakea että tuki alkaa tulla ajoissa, siellä tulee kohta ruuhka yms.

   (Oon vapaaehtoinen katsomaan ihan kaiken. MYÖS SKINSIN. Todellakin. Ja itse asiassa oon itsekin katsonut tässä kesällä myös muutaman semmoisen leffan, joista säkin ehkä pitäisit, niin voin näyttää niitä sulle sitten. Jeejee! Mikä opiskelu, missä.)

   Poista
 2. Asa!

  Olen niin kateellinen, että päätin kommentoida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol voi ei älä ole kateellinen, mä en edes tajunnut että tuolla on Asa ennen kuin luin sen tänään Wikipediasta saadakseni tietää tuon pasuunamiehen nimen. Ei sillä että olisin osannut arvostaa sitä vaikka Asan olisinkin tiennyt.

   Poista
  2. Se esiintyisi Porissakin ensi perjantaina, mutta mulla on juuri silloin neljättä kertaa koko kesässä muuta tekemistä kun pelata Candy Crush Sagaa.

   Lohduttaudun sillä, että se tekee Jätkäjätkien kanssa Paskaa Musiikkia.

   Että sun blogisi kommenttilaatikko on hyvä paikka avautua. Kiitos.

   Poista
  3. Vai niin.

   Joo huomaan että ihmisistä on mukavaa avautua tänne. Ole hyvä.

   Poista