lauantai 14. heinäkuuta 2012

ihan vain sanoakseni jotain


Ruosteenpoistokuvia:

1. Kettuja. Kettukortti on muutaman vuoden takaa Ketulta (sopii hyvin tähän vuodenaikaan, eikö totta) ja savikettu tai mistä tuo nyt onkaan tehty on lahja pikkuveljeltäni.
2. Maalailen joskus jotain enkä ilmeisesti osaa tehdä silmistä symmetrisiä tai edes samalla tasolla olevia. Ja tuohon vihkoon kirjoitan. Jos kirjoitan.
3. Kynsilakkoja.
4. Ikkuna.
5. Jos tämä olisi Keijukompleksi niin tuosta saattaisi hyvinkin tulla banneri (kuva tuosta samasta keijusta oli  kyllä bannerina sielläkin). Mutta tämä ei ole ja yritän aktiivisesti unohtaa etten tykkää tämän blogin nimestä ollenkaan enkä oikeastaan edes laske tuota tämän nimeksi. Pöhpah.

Tykkään tänään selittämisestä.

Kävin tässä päivänä eräänä Linnanmäellä, siellä näytti tältä:


En osannut muokata noita kuvia ja sain kriisin (josta eroon päästäkseni otin ja muokkasin nuo ylemmät kuvat) ja ne ovat kamalan huonolaatuisia joten pistin ne kollaasiin ettei ne näkyisi niin isoina mutta ei ne kauhean hyviltä näytä tuossakaan. Tykkään niistä silti vähän.

2 kommenttia:

 1. Kettuja! ♥ Sää kirjoitat ihan ylinättiin vihkoon, ja tuo maalaus on kanssa ihan ylihieno, tykkään hirmuisesti.

  Näin muuten hämiksen ja mun on pakko ihkuttaa jollekulle että Garfield on ihana mussukka. Ja silleen. Emma Stone kyllä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettujapa hyvinkin! Hih, kiitos, mulla on viisi vihkoa tuota samaa sarjaa, ostin ne viime kesänä Virosta, ne maksoi vain 80 senttiä kappale ja mua kaduttaa etten ostanut niitä ihan kaikenlaisia vaan vain ne viisi. Ja kiitos maalauskehuista myös. ♥

   Oaa älä muuta sano! Ihana mussukka on ehkä osuvin kuvaus Garfieldille ikinä, nimenomaan mussukka se on. Voi että.

   Poista