torstai 31. toukokuuta 2012

1/2: Ihmiset


Kuvat minusta ottanut Mandi.

Oltiin luokan kesken Einon pirtti -nimisessä kartanossa viime yö, oli ehkä nätein talo ikinä ja tulin ottaneeksi aika lailla kuvia. Selkeyden vuoksi jaoin ne kahteen osaan, eli näihin joissa näkyy ihmisiä sekä kuviin joissa esiintyy enimmäkseen kauniita valoilmiöitä, maisemia ja söpöjä pieniä yksityiskohtia ja kalusteita ja muuta vastaavaa. Toiset kuvat ilmaantuvat tänne toivon mukaan parin päivän sisään.

9 kommenttia:

  1. nää on niin kamalan kivoja voii!

    jos kaipaat jatkossa mallia niin minua saa aina kuvata. (x) linssilude

    VastaaPoista
  2. Nämä ovat tosiaan hirmu kivoja. : ) Ja tuo tapetti! ♥

    VastaaPoista
  3. äähähähhähähääää 8DD .... <-- Angie antoi luvan! ^___^ Joo ehkä mä kerron kuka oon vaikka ollaan me tavattukkin puolivahingossa. Oon Angien ystävä hra Sirius (vaikka oikeastihan olen tyttö mutta se on salaisuus!) ja kävin viime torstaina koulullanne haastattelussa. Terkkuja vaan kaikille muille sinne kans, jotka sua stalkkii! :'D Angie varmaan heittää sinua kivalla kirjeellä jossa kertoo ehkä hieman enemmän kaikesta mutta halusin vaan tuoda selville että minä stalkkaan sinuaaaaa... 8D Eikujoo. Sun kaikki kuvas on tosi kauniita ja tykkään! Vaikutat erittäin mukavalta ja kaduttaa etten tajunnu sanoa sulle sillon mitään kun seisottiin vähän aikaa vierekkäinkin mutten ollut aivan varma olitko kyseinen henkilö. Joo nyt oon hiljaa. Morso! ps. Hänkin nauttii elävistä ihmisistä.

    VastaaPoista
  4. Elli, eiköstä olekin! Ja olet kyllä oikein loistava malli, enköhän mä sua vielä joskus kuvaa paaaaljon lisääkin. ((:

    Kettu, kiitos! Ja niinpä, tuo tapetti oli ehkä ihanin asia ikinä, miksei mun tapetin kukat ole tuollaisia...

    Louise, oi hei, mä muistan sut! Stalkkailin vähän blogiasi ja tunnistin sut jostakin kuvasta. Nyt toivotaan kovasti että pääset opistolle ja sitten voit kutsua Angien kylään ja voidaan bilettää, vai mitä. :D Mua kyllä hämmentää nyt pahasti, tosiaan tunnistan kenestä puhutaan kun Angie sanoo Sirius ja sitten mä näin sut tajuamatta sitä edes, on jännää. Kivaa kun tulit paljastamaan itsesi! (:

    Barna, niin on. D: En halua uskoa että nyt me ollaan taas kaikki hujan hajan ympäri Suomea ja nähdään osan kanssa vasta syksyllä uudestaan. Yhy.

    VastaaPoista
  5. Hoo joo kutsutaan Angie bilettämään ja piilotetaan se sängyn alle koko vuodeks ja syötetään sille vähän keksejä ja mehua BD Ja minä paljastelen aina eikun siis... Joo en mä oikeesti ihan aina oo näin randomien juttujen herra. Joskus puhun ihan normaaleistakin asioista. Ja joskus olen kirjoittamatta kilometriviestiä. Joskus. Harvoin. Ja mua hämmensi jo silloin ja oli pakko tekstata Angielle samantien kun olin taas autossa äitin kanssa ja se sitten vahvisti mun oletukseni ja arvaa vaan kuka hekotti autossa :'D Nyt mua jännittää ihan liikaa ja haluan kesän menevän poispois ja sillee. Normaalia(ko?)

    VastaaPoista
  6. + se tunne kun tapasin sut ennen Angieta ja kyseinen herra sekosi :'D Ei sais olla näin ilkeä ja nauraa mut on se aika huvittavaa :'D Anteeks pikkunen Angieni jos luet tätä <2 Ja tää oli taas näitä mainitsemisen arvoisia asioita. Kyllä. Ja saat lisätä mun mesen jos satut käyttämään kyseistä kaunista asiaa. Osoitteeni on sirremies_mungvisti@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin tehdään ehdottomasti! Ja voi Angie-pientä, ehkä me nähdään senkin kanssa vielä joskus. :'D Ainakin toivon mukaan. Sun pitää oikeasti sitten kutsua se opistolle jos (kun) pääset sisään! Koska muuten te saatte tietää pääsettekö... Ja valitettavasti mulla ei oo mese toiminut viimeiseen ikuisuuteen, niin en voi lisätä. D:

      Poista
    2. Joo mä kutsun sen asumaan loppuiäkseen mun sängyn alle syömään keksejä ja mehua :'D <3 Ja öö ens viikolla saadaan vissiin tietää mut siinä on se hauska juttu että mä oon justii ens viikon lapissa kaikkien ulottumattomissa :'D Ja sit mun pitää kutsua sinne pikku Kuutamoni rakkaimpani ja se saa auttaa mua mun läksyissä ja syyä keksejä ja mehua <3 Ja teiän on lähes tulkoon pakko tavata joskus tai se pikkunen hajoaa liitoksistaan :'D Ja voi meseä :< Ehkä sillä on nyt vaan se uhmaikä :<

      Poista