keskiviikko 1. helmikuuta 2012

mutta karttapallosta ei vain löydy kaikkea


Sisäistin tänään että meidän talosta löytyy karttapallo enkä tietenkään voinut jättää tällaista tilaisuutta käyttämättä. Vaikka se olisikin tehty jo viisituhatta kertaa aiemminkin. Siksi myös tämä:



Mitähän ylikulutettua keksisin seuraavaksi.

P. S. Olen ihan hämilläni (ja ilahduksissani myös) tästä yllättävästä väenpaljoudesta, kiitos hurjasti jokaiselle lukijaksi liittyneelle! Mistä te kaikki oikein tulitte?

9 kommenttia:

  1. En vain yksinkertaisesti voi olla sanomatta, että nyt ylitit kyllä true hipsteriyden rajat.

    Mutta ei se mitään, karttapallot on ihan kivoi. ;) Haluaisin sellaisen ihan maantieteellisten ulottuvuuksien ymmärtämisen helpottamiseksi.

    VastaaPoista
  2. Hahaa olet tyyliin jokaisen lukemani blogin lukijapalkissa, ja aikani profiilikuvaasi törmäiltyäni pitihän minun blogisikin katsastaa ja pidän hyvin kovasti!

    VastaaPoista
  3. Oon lukenut aiemminkin sun blogeja ja olen tykännyt aina ihan hirmuisesti tästä omaperäisestä tyylistäsi kirjoittaa ja kuvata kaikenlaista :) Jatka toki samaan malliin. En enää muista, miten tarkalleen ottaen päädyin lukijaksesi, mutta varmaan muiden blogien kautta, kuten yleensä.

    VastaaPoista
  4. mikä kamera sulla on?

    VastaaPoista
  5. Captain, oi minä tiedän! Ja arvasin että tulet sanomaan noin. :D Ja kyllä, karttapallot on oikein mukavia ja ihailin maanisesti Norjaa ja Jäämerta kuvatessani noita kuvia.

    Keppo, jee, hienoa että pidät ja kiitoksia vastauksesta. (:

    escapist, oi, kiitän omaperäisyyskehuista (musta ei aina tunnu niin kauhean omaperäiseltä, etenkään tämän postauksen jälkeen) ja kiitos kun olet mua näin kauan jo seuraillut. (:

    Anonyymi, Canon EOS 1100D näyttäis olevan.

    VastaaPoista
  6. karttis jee, onko nykyajan kartat vai minkä vuosikymmenen mukaiset :)?

    VastaaPoista
  7. Kyllä toi suhteellisen nykyajassa vaikuttais olevan, ainakaan Venäjän kohdalla ei lue Neuvostoliitto niin kuin koulussa meidän luokassa olevassa kartassa...

    VastaaPoista
  8. Karttapallot on jotain niin kivaa ja oon ikuisuuksia sellasesta haaveillut.

    Löysin ensin sut yhden blogin lukijoista ja sit löysin sun blogin. Ihan tarkoituksella kävin kaikkien tuttujen blogeja läpi, jotta löytäisin muitten tuttujen blogeja :D

    VastaaPoista
  9. Murswein, joo mäkin kunnes tajusin että kas, meillähän on tuollainen. :D Ja jee, kiva kun löysit tänne!

    VastaaPoista